Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Най-добри дизайни на ноктите за черешов цвят

Pin
Send
Share
Send

Японците обичат цветята на черешите или цветята на черешовите плодове, които изглеждат красиви, когато цъфтят. Това впечатление се забелязва на различни японски неща като дрехи, чанти, както и върху корици на книги. Сега как може да не видите тези прекрасни черешови цветове на изкуствата за нокти, когато японците са известни с красивите си изкуства за нокти?

Ноктите в дизайна на черешовите цветове изглеждат наистина красиви. Те се правят предимно чрез проекти за свободна ръка. Не се притеснявайте, ако още не сте опитали, можем да ви кажем, че това наистина е лесно. Това със сигурност няма да изисква обширни умения. Лесно можете да направите това с стриптизьорка или с четка за нокти и някои клечки за зъби.

Изкуство за нокти на черешовия цвят:

Тук са нашите топ 9 колекции от черешови цветове. Надявам се, че можете да изпробвате няколко!

1. Лесно за правене на ноктите на вишневия цвят:

Един хубав светлосин основен цвят със сигурност отразява най-доброто от цветовете на черешите на ноктите. Можете да изпробвате този модел с много лекота, като използвате ивицата за клоните и тъпата част на клечка за зъби и розов лак за цветята. Използвайте пунктиращия инструмент или края на клечка за зъби за черните точки в цветята.

2. Малки дизайни на ноктите на черешовия цвят:

Можете да изпробвате и малките дизайни на черешовия цвят като този. Тук няма да ви е нужно да правите твърде много за цветята, но няколко точки ще бъдат напълно добри. Опитай го!

Виж повече: Дънки и цип Nail Art

3. Блестящ дизайн на ноктите на Cherry Blossom:

Източник Via

Понякога може да искате да придадете някакъв бляскав ефект на ноктите си след създаването на страхотния дизайн на вишневия цвят, подобен на този по-горе. Ще опитате ли?

4. Дизайн на ноктите с ефект на вишневия цвят:

Можете да опитате този вид дизайн на черешов цвят. Тя ще изисква от вас да гъба до два цвята, а именно. Синьо и бяло за основата и след това с рисунка с черешов цвят с четка за нокти и няколко клечки за зъби. Завършете с горен слой.

5. Cherry Blossom за партията:

Идеята за готови за ноктите партита може да бъде нещо като това по-горе. Хубаво е да гледаш и наистина да блестиш за някое парти. Можете да опитате това с лекота. Използвайте ивица в бяло или ноктите в бяло за клоните и някои розови цветове с клечка за зъби могат да бъдат достатъчно добри за цветята. Опитайте това!

6. Дизайн на череша с цвят на вода:

Най-често дизайнът на черешовия цвят се създава със свободна ръка. Но ако можете да се сдобиете с някои добри водни стикери, тогава целият процес става много лесен. Можеш ли да вземеш хубави водни стикери за твоите черешови цветове?

Виж повече: Сърцеви нокти

7. Свободна ръка с вишневия цвят:

Опитайте с диагонален черешов цвят на гъвкава основа от бяло и синьо от единия ъгъл на ноктите. Ефектът на клоните прави това изкуство да бъде много различно и определено. Опитай го!

8. Ефект на ноктите с ефекта на вишневия цвят:

Защо винаги за цветя? Вместо това отидете за цялото дърво. Това, което искаме да кажем е, че вместо цветя можете да съставите малки дървета с черешови цветове. Дайте й някакъв ефект на разплискване на розовия цвят за цветята на клоните. Дайте на крака и трева. Завършете с блясък или нормален прозрачен лак. Ще опитате ли това?

9. Напълно блестящ черешов цвят в акрил:

Първо използвайте висококачествен полиращ блясък за ноктите. Сега използвайте акрилен прах, за да начертаете тези клони, листа и цветя с помощта на акрилна четка и смесваща среда. Акрилен прах и смесваща среда ви дава 3D ефект за цветята.

Виж повече: Сладък пирог за нокти

Хареса ли ви тази статия? Готови ли сте да опитате с череша цвят на ноктите?

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Ноктопластика, noktoplastika, курсове по ноктопластика - 3D nail art, One stroke от Stella Nails (Юли 2020).

Загрузка...