Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

10 Леки и водоустойчиви плажни обувки в модата

Pin
Send
Share
Send

Времето на плажа се счита за спокойно и безгрижно. За да бъдете хип по време на плажа, трябва да имате перфектни чифт обувки, предназначени за плажа. Плажните обувки са живи, цветни обувки, които са чудесни за разходка по плажа и задържане на пясъка. Джапанките и сандалите са най-често срещаните видове обувки, които се носят, тъй като те лесно се плъзгат по обувките.

Най-добрите плажни обувки за мъже и жени в най-новите дизайни:

Повечето от тези плажни обувки идват в цветове, които са ярки и със смели дизайни. Тук погледнете нашите 10 най-добри плажни обувки в тенденцията.

1. Джапанки:

Това са най-често срещаните видове плажни обувки за мъже и жени. Те имат отворен стил на пръсти и Y-образна пристегната, която пасва плътно между първия и втория пръст. Те са чудесни за по-топлото време и са идеални за плажа. Имайте предвид, че тези обувки не са много приятелски настроени за тичане.

2. Сандали за мъже и жени:

Сандали са друг вид плажни обувки, които имат дебела каишка, която се обвива около стъпалото на крака. Те са по-здрави от джапанките и имат повече баланс. Сандалите са изработени като мъжки плажни обувки, както и дамски плажни обувки. Те идват в по-тъмни цветове през повечето време.

3. Сърфиране на чехли:

Сърфърките са също най-добрите обувки за плаж, тъй като осигуряват комфорт. Те идват в ярки цветове и дизайн и се справят добре с плажното ви облекло. Повечето плажни облекла имат тропически дизайн; тези чехли за сърфиране също проектират една и съща тема.

4. Обувки за мъже и жени:

За мъже и жени бяха направени обувки за почивка на плажа и използвани лодки. Влажната палуба на лодката беше там, където тези лодки бяха полезни. Той осигурява много сцепление и това го прави много гъвкава обувка за плажа.

5. Обувки за коркова тапа:

Друга чудесна алтернатива, която е допълнителна лека и лека обувка от корк. Тези универсални обувки са изработени с гумена подложка на дъното и тапицирана подметка отгоре. Това прави обувките много леки и удобни. Каишките отгоре ви дават добро сцепление.

Виж повече: Обувки за бягане за жени

6. Сабо:

Плажни обувки с дебела подметка и отворена пета са саботи. Те идват в различни стилове, но повечето от тях са лесни за приплъзване на стилове без ремъци или скрепителни елементи. Обувките са много впечатляващи и поддържат краката ви вентилирани.

7. Обувки за скуба:

Ботушите за вода са това, от което се нуждаете, когато отивате на гмуркане. Тези водолазни обувки излизат до глезените ви и дават пълна защита на краката ви. Той е издръжлив и запазва всички бактерии. Материалът, използван за направата на тези обувки, ги прави много дишащи и дълготрайни.

Виж повече: Водоустойчиви обувки

8. Римски сандали:

Получете добро сцепление на плажа с тези класически римски сандали, които предлагат стил и комфорт едновременно. Тези плажни обувки имат ремъци, пресичащи краката ви, за да ви осигурят здраво захващане и баланс на мокрия пясък. Стилът на отворения пръст помага да се държи водата и пясъка далеч от краката.

9. Боси сандали:

Перфектни плажни облекла за дамите, тези боси сандали правят модна декларация по плажове по целия свят. Тези дамски обувки на плажа са чудесни за допълване на вашия меден месец. Работата на дантела върху някои от тези обувки е много деликатна.

Виж повече: Обувки за мъже

10. Водни обувки:

Вие ли сте някой, който е най-вече във и извън водата? Тогава тези водни обувки са това, което са необходими. Те имат подметки, които дават много подкрепа и те са страхотни в поддържането на водата от обувките. Дренажът е много лесен за тези обувки.

Плажните обувки правят деня ви на плажа забавен и безопасен. Те са изработени от материал, който е водоустойчив и дишащ. Тези обувки за плажа са предимно приплъзване по стил. Изпробвайте стилове само за износване на плажа и пясъка или такива за сърф и водни дейности. Повечето от тях са живи в цвят и се смесват добре с околностите.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: СЛЪНЧЕВ ВЛОГ + ВОДОУСТОЙЧИВ ГРИМ + ЧАНТАТА МИ ЗА ПЛАЖ (Юли 2020).

Загрузка...