Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Модни и елегантни сребърни чокери с изображения

Pin
Send
Share
Send

Сребърните чокери са едни от най-ценните бижута, които се предлагат днес. Чокерите са стилни и елегантни и са предназначени за ежедневно носене. Има няколко модела едновременно, които са създадени за парти облекло и коктейлни вечери. Те имат диаманти, инкрустирани върху тях, за да им дадат царствен поглед. Изберете любимия си чокър в сребро от списъка и нека главите се обърнат всеки път, когато излезете със стил.

Последни и стилни сребърни чокери за жени в тенденция:

Тук са най-добрите дизайни на сребърни чокери за момичета.

1. Диамантен чокърър в сребро:

Вземете този зашеметяващ сребърен чокер, който има 3 нишки от блестящи диаманти около него. Този прекрасен сребърен чокер се вписва красиво около врата и ви дава богат поглед. Вие ще трябва да сдвоите това с дизайнерски тоалети, предназначени за вечерно излизане или коктейл.

2. Сребърна дискова набивка:

Изберете този деликатен сребърен чокер, който се състои от малки сребърни дискове. Този минималистичен сребърен чокер е много красив и може да бъде съчетан с ежедневни дрехи. Деликатната функция на този чокър го прави много шик и елегантен.

Сребърен чокър със сърцевина:

Изберете тази сребърна огърлица за елегантна визия, която е идеална за всеки повод. Сърцевият висулка в центъра на огърлицата е прекрасно допълнение към този чокър. Симпатичният сребърен чокер е идеален за върхове и дънки или дори летни рокли.

4. Твърди лентови чокери в сребро:

Изглеждат смели и смели в този солиден сребърен чокър, който те кара да изглеждаш като рок звезда в стил улица. Това е най-подходящо да се носи над ежедневни облекла като дънки и т.н. Твърдата лента на сребърния чокърър има уникална закопчалка, която също прилича на разширената лента, което му придава цялостен вид.

Виж повече: Бяло злато

5. Стерлинги сребърен чокер:

Нещо, което е изцяло уникално, е тази стерлинги сребърна огърлица, която има прекрасна висулка. Сребърният морски възел на чокера е изключителен и отчетлив. Това прави богатият дразнител, който може да изглежда добре.

6. Винтидж сребърен чокер:

Всичко реколта не е старо. Изберете това страхотно бижу, за да съответства на някое от вашите тоалети. Тя отива прекрасно добре с традиционни тоалети и дизайнерски. Сложната работа на този конкретен чокер е доста великолепен. Диамантените центрове навсякъде са уникални.

Виж повече: Кадифе

7. Вечен сребърен чокер:

Тази огърлица от сребро се счита за една от вечните колекции. Чокерът има висулка от кръг, която не виси от чокера, но е прикрепена към дръжката от двете страни, което дава илюзия за непрекъснат пръстен. Това е причината, поради която тези чокери се наричат ​​вечни чокери.

8. Многожилен сребърен чокър:

Сребърните бижута с чокери имат различни стилове, които са обичани от много хора. Най-ценният модел е този многожичен сребърен дизайн, който изглежда тежък и деликатен. Илюзията за пълнота се създава от множеството слоеве от тънък сребърен проводник, който се нанизва наоколо. Деликатният модел също се поддържа поради разстоянието между всеки проводник.

Виж повече: Обикновен черен чокър

9. Верига на чокъра в сребро:

Това страхотно сребърен верижен чокер е брилянтен за тези, които обичат тежките модни бижута. Сребърният чокер има верижен ефект, защото има дебели сребърни примки, които са преплетени заедно. Свържете ги с ежедневни облекла или за рок концерти, за да изглеждате готино.

Сребърните чокери днес са ярост заради разнообразните видове, които се предлагат на пазара. Стиловете са широки, тънки и многожични. Използваното сребро може да бъде смесено с диаманти, за да придаде богат вид. Ретро и вечни сребърни чокери предлагат различен стил на огърлици, който също е нещо, което бихте искали да помислите и да добавите към котето си.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: BirSé - Ефектни Сребърни Бижута (Юли 2020).

Загрузка...