Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Как да отслабвам в един месец?

Pin
Send
Share
Send

В тази епоха, всеки се стреми да има добре тонизиран и подходящ тяло. Но трябва да разберем, че загубата на тегло не е еднодневна задача. Вие сте придобили това тегло за един ден, така че загубата ще отнеме време, но след като сте настроени и решени да бъдат тънки, можете да го постигнете без съмнение. Вкарайте здравословен начин на живот, който означава здравословна храна и фитнес режим, за да отслабнете.

Тук са Топ 22 начина, по които се обсъжда да отслабнете за един месец:

1. Не се опитвайте да правите всичко наведнъж:

Често се ангажираме твърде много, като по този начин ставаме роби на нашите невъзможни цели. Загубата на тегло не е незабавна игра. Отнема търпение, усилия, време и всеотдайност, за да загубим тези излишни килограми, които сте придобили с времето. Всичко, което трябва да направите, е да направите малки промени в начина, по който живеете. Започнете с навика за лека закуска на зеленчуци, като имате по-малки пропорции от храни и ще видите, че добавяте това към дългосрочна полза от целта за отслабване.

Виж повече: Как да отслабвам у дома си в седмицата

2. План:

Когато определяте целта си, е важно да планирате начин да го постигнете. Не забравяйте, че планирането е ключът към успеха. Всички сме наясно с храната, която трябва да приемем, но става невъзможно да я следваме, когато няма друга възможност да се яде. Планирането гарантира, че никога няма да бъдем изключени от пистата. Човек трябва да започне да знае какво ще яде за всяко хранене и закуска и какво е необходимо за закупуване.

3. Започнете със салата:

Зелената листна салата трябва да се приема, когато сте готови да отслабнете. Яжте чиния със зелена салата преди обяда и вечерята си и ще загубите до 120 калории на ден. Салатите не само ви помагат да ядете по-малко, но и осигуряват на организма необходимата храна.

4. Имате ядки:

Порция от десет ядки всеки ден гарантира, че ще получите добра доза здрави мазнини, протеини, фибри и витамин Е. Консумирайте ядки с плодове като следобедна закуска. Когато е необходимо да изберете орехи, орехът се счита за най-добрия вариант, тъй като е богат на мазнини, той ви държи пълен за по-дълъг период.

Виж повече: Как да отслабвам бързо у дома

5. Ходене:

Ходенето е най-добрата и най-проста форма на упражнение. Това е цялостното упражнение на тялото. Бързият ход след 30 минути на ден води до огромна загуба на мазнини. Започнете с навик да ходите 5 минути всеки ден след вечеря. Не само това ходене ограничава болестта и увеличава скоростта на метаболизма на тялото ви. Редовно ходене изгаряния при 500 калории на ден. Затова сложете накрайниците на ушите си, слушайте любимите си номера и започнете да ходите.

6. Здравословна закуска:

Когато започнете деня си със здравословна храна, сте склонни да бъдете енергични през целия ден. Така че в никакъв случай не пропускайте закуската си. След закуска след 10 часа се намалява метаболизма на тялото, което от своя страна увеличава количеството мазнини в тялото. Направете здравословна закуска; включват пълнозърнест препечен хляб с едно или две яйца, запечени на тост, или мюсли с кисело мляко и плодове. Имате лимонада и пресен сок между тях, поддържате тялото ви хидратирано и пълно за по-дълъг период от време. Включете в диетата си пресни плодове и зеленчуци.

7. Прекратяване на пиенето:

Ако сте достатъчно решени да отслабнете, дайте алкохол. Ако сте редовно пиене, отказването от него ще бъде за вас, за да отслабнете. Отнемането на алкохол в ранните етапи на загуба на тегло е от жизненоважно значение. Пазете бележка за многото, което пиете, така че да знаете дали това е за вашето удоволствие или е станало вашият навик. Като се има предвид, че са необходими необходимите стъпки.

8. Разклатете го:

Ако имаме неща за дълго време, тялото ни свиква с него. Така че, ако се чудите, като ядете една и съща закуска, обяд и вечеря от години и почти не забелязвате никаква промяна в тялото си, то е точното време за смесване на всички неща. Изчиства, че тялото ви не работи усилено, за да преработи храната за известно време. Всичко, което трябва да направите, е да направите някои промени в диетата си. Ако имате закуска на зърнени закуски, заменете я с едно или две яйца и тост. Те бавно ще повлияят на структурата на тялото и след един месец ще видите разликата. Добавете към порциите си храна, ако имате три пъти на ден; стигнете до шест.

9. Редовно упражняване:

Упражнението играе важна роля за поддържането на здраво тяло и прави възможно създаването на калориен дефицит и отслабване без да гладувате тялото си и забавя метаболизма ви. Хората, които се упражняват редовно, не само губят тегло по-ефективно, но и са по-успешни при запазването му. Без значение какво упражнение правите, винаги се уверявайте, че стойката ви е правилна. Несъвършената поза, съчетана с усилие, е сигурен начин да получите нараняване. И нараняване ще ви върне обратно на вашата цел загуба на тегло.

10. Дълбоко дишане:

Научете правилния начин за извършване на дълбоко дишане, при което използвате пълния капацитет на белите дробове и сте в състояние да разтегнете вдишването и издишването за много по-дълго време. Правилното дихателно упражнение подобрява ефективността му. Йога практиките като Бхастрика и Капалбхати пранаяма увеличават метаболизма. Той помага за освежаване на цялото тяло и дава усещане за охлаждане на ума ви и отслабвате ефективно.

11. Имате много реалистична цел:

Най-лесният и най-добрият начин за отслабване е да имате реалистична цел, която ще ви помогне да бъдете на пистата и също така да избегнете неудовлетвореността.

12. Калории:

Различни фактори са отговорни за загубата на тегло след 1 месец. Най-добрият начин да направите това е да запазите контрол върху калориите си. Можете да ги вземете от храната, която ядете, но трябва да намалите 3500-7000 / седмица, за да намалите теглото си за един месец. Намалете частите от плочата и също така откажете всяка втора помощ. Вместо това вземете малко храна, която е с по-висока калоричност като сладкиши, пресни плодове или салата.

13. Намалете приема на захаросани напитки:

Най-добре е, ако можете напълно да елиминирате това от вашия план за хранене. Това увеличава до 1200 души на ден и намалява енергийното ниво.

14. Направете някои сърдечни дейности:

Не е необходимо да се присъедините към всяка класа за обувки или маратон, които ще ви помогнат да отслабнете само за един месец. Просто имайте предвид, че сте активни. За да правите упражнения, можете да вземете 30-минутна разходка или джогинг. Това лесно ще помогне на тялото ви да изгаря мазнините. Това може да отнеме известно време, но бавно тялото ви ще бъде свикнато да прави това редовно, този процес ще ви помогне да повишите калорийното изгаряне и също да намалите няколко килограма за 1 месец.

15. Консумирайте по-малко месо:

Консумирането на месо всеки ден може да бъде лош знак за намаляване на теглото. Така преминете към ядене на риба, която не е пълна с мазнини като месо. Месото също има много антибиотици и други хормони на растежа, които спомагат за увеличаване на теглото.

16. Спал за красота:

Ако не сте склонни да спите правилно, това може да доведе до увеличаване на апетита. Това също е често срещан проблем при безсъние. Това може да доведе и до временно високи стойности, което го прави един момент да спи в подходящото време за леглото и също така, че не сте достатъчно будни.

17. Намалете приема на захар:

Сега някой може да напусне изцяло захарта. Но, можете да опитате да ядете това не повече от 1 път на ден. Можете да приемате захарно кафе само веднъж на ден. Избягвайте изобщо да ядете шоколад. Ако направите това изобщо, можете също да накажете себе си.

18. Режим на отвращение:

Можете да се опитате да отслабнете само за 1 месец, което не е лошо. Вие също ще преминете през много промени в начина на живот, докато се опитвате да отслабнете. Но е много важно да не избирате много опасен режим в навиците на начина на живот.

19. Бъдете активни:

Бъдете активни дори когато сте у дома. Това може да се направи, като се следват много начини и се обесят в упражнение. Можете да се изкачите до стълбите, вместо да се качите на асансьора, да се качите горе и да почиствате дълбоко, за да изгорите допълнителни калории. Можете също така да правите няколко упражнения, докато гледате телевизия.

20. Следете какво ядете:

Следете всичките си фитнес рутинни и каквото и да сте изгорили. Можете да се регистрирате в някаква интернет програма или да получите приложения, за да следите калориите, теглото и хранителния план.

21. Кажете не на бели въглехидрати:

Всъщност не кажете на никаква бяла храна. Белите храни като паста, ориз, хляб, овесена каша или картофи имат достатъчно въглехидрати за увеличаване на теглото. Можете да замените шунката с друго месо като пилешко, свинско или бъбречно.

22. Един мамят ден:

Искате да отслабнете бързо в един месец? След това е важно да вземете измамник в един месец. Решете предишния ден по много причини. Това ще помогне на вашия метаболизъм да премине към по-ниска предавка и по този начин да помогне за по-ниския прием на калории.

Множество фактори са свързани с решението да се опитате да отслабнете, включително появата и постигането на по-добро здраве. Не забравяйте да бъдете упорити с вашите тренировки. Следвайте горните съвети по дисциплиниран начин и там!

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Отслабни МАКСИМАЛНО БЪРЗО Как да свалиш 1 кг. МАЗНИНИ за 1 седмица? (Юли 2020).

Загрузка...