Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

15 Най-новите американски дизайни на бижута с диаманти

Pin
Send
Share
Send

Американските диамантени бижута са много чести и много модни. Тъй като има името диаманти, но те не са истински диаманти, това е синтезирана подмяна на диаманти. Той има подобен вид на истинските диаманти, но те не са истинските.

Като диаманти са много ценни и са на скъпа страна, но американски диаманти са евтини и всеки може да има красиви бижута. Американските бижута с диаманти могат да бъдат релефни върху всякакви метали като злато, сребро, стомана или мед и можете да проектирате красиви орнаменти.

Различни видове дизайни на бижута с американски диаманти:

Тук ще видим някои красиви дизайни на бижута, изработени с американски диаманти.

1. Сребърно американско диамантено колие:

Тъй като американските диаманти могат да бъдат обковани с някакъв метал, можете да получите красиво колие, направено със сребро. Тъй като тази огърлица има тежък вид, тя ви дава кралски и елегантен външен вид. Този тип американски бижута бижута е идеален избор за сватби, както и добър избор за партита, които ви правят да изглеждате елегантни и изключителни.

2. Американски диамантени обеци за момичета:

Обеците са най-често използваното украшение от жените и се носят ежедневно. Американските обеци с диаманти могат да бъдат идеален вариант за обеци, тъй като блестящият му вид привлича всяко око. Обеци от американски диаманти се предлагат в огромни сортове като шипове, висящи и т.н. и можете да избирате според стила си.

3. Тежка американска диамантена огърлица в рубин и перли:

Тук идва необичайно американско колие с диаманти и рубин, което прави огърлицата по-привлекателна и изключителна. Само с носенето на този зашеметяващ парче не е нужно да носите мравка. Външният вид е фантастичен и завършен.

4. Американски диамантени пръстени за дами:

Тук идва и изключителната комбинация от черни и бели диаманти, чийто пръстен е проектиран. Дизайнът на този пръстен е изключителен и уникален, като по този начин придава на кралския и елегантен вид пръсти. Идеален начин да се преструвам с маникюр с боядисани пръсти за жени.

5. Сребърни родиеви гривни с американски диаманти:

Гривните изглеждат много стилно на китката и придават на човек модерен вид. Тези видове гривна могат да се носят ежедневно и също е добро официално облекло. Той изглежда умен на всякакъв вид тоалети и придава допълнително предимство на вашата мода и стил.

Виж повече: Син диамант

6. Дизайнерски браслети в американски диаманти:

Браслетът е най-важното бижу на жените в кутията за бижу. По този начин женските са много съзнателни за дизайна и модела на гривните, тъй като трябва да съответстват на техния костюм и стил. По този начин тези дизайнерски американски гривни са перфектни, тъй като биха могли да се съчетаят с всякакъв инвентар и повод, което дава изключителен поглед на ръцете.

7. Обикновено американски дизайнерски комплект:

Простите комплекти също изглеждат фантастично, ако се носят с перфектно облекло, място. Обикновено изглеждат винаги очарователни и приятни. Въпреки, че този американски диамант комплекти изглежда да е прост, но ви дава пълен поглед към вашия grooming по този начин да изглеждате по-различно в тълпата.

8. Американски дизайн на диамантите Manglasutra:

Според индийската индуистка култура Mangalsutra е украшение, което е задължително за омъжена жена да носи като символ, че жената е омъжена. Това щастливо огърлица е изработено от бели и златни мъниста. Наред с този красив американски диамантен медальон е прикрепен по този начин огърлицата изглежда изключителна.

9. Американски диамантени пръстени за мъже:

Мъжете са много загрижени за външния си вид и обожават да носят скъпоценни камъни, което ги прави да изглеждат хладни и модерни. Така че американските пръстени с диамантени бижута са перфектният пръстен за тях, тъй като изглеждат прости и ще накарат мъжете да изглеждат стилно и модерно. Пръстените се предлагат в различни дизайни и модели.

10. Alphabets Love Locket с американски диаманти:

Някои млади момичета оценяват да носят висулки, които носят първата буква от името си. Този медальон е идеалният избор за малките, тъй като азбуката е написана с жълто злато и американските диаманти са осеяни по краищата на висулката. Младите могат да ги носят ежедневно и могат да създават впечатление пред приятелите си.

Виж повече: Дизайнерски дизайни за бижута с диаманти

11. Орнамент с формата на американски диамантени бижута за мъже:

Тъй като орел символизира защита, мъжественост, властта на подобни качества, които мъжът потиска. Така орел американски диаманти висулки са най-често срещаните и обичан украшение.

12. Традиционен Американски Диамантен Комплект от Пауни:

Комплектът се състои от огърлица и съвпадащи двойки обеци, което ви дава пълен вид. Формите на пауни са традиционен комплект, който се носи от десетилетия. В съвременното време и пауновата група все още се търси сред възрастовата група, тъй като ви дава и традиционен, и модерен вид.

13. Обикновена американска диамантена огърлица за момичета:

Тъй като простите винаги са елегантни, искрящите лъчи на американските диаманти могат да бъдат заловени в тази проста огърлица. Огънят изглежда много прост, но много красив. Колието може да се носи на малки функции и може да се носи на официални срещи, като по този начин ви дава прост, но елегантен външен вид.

14. Американска диамантова гривна за мъже с рудракша:

Тук идва мъжката гривна, която е изработена от американски диаманти и в центъра „OM” е релефно, като дава изключителен вид на китката на мъжете. Rudraksha, мощни перли са осеяни от страна на гривната и може да се носи на всякакъв вид дрехи, за да са удобни.

Виж повече: Индийски диамантени бижута

15. Ganesha Pendants с американски диаманти:

Ganesha стил висулки са много чести и доста да погледнете. Това е изключителен висулка, изработена с американски диаманти, които могат да бъдат окачени и от мъже, и от жени. Той идва в различен модел и размери и можете да го изберете според вашата вяра.

Американските диаманти бижута дизайни са много красиви и привлекателни, за да погледнете и можете да се влюби в тези бижута. Тъй като тези бижута не са на скъпа страна, така всеки трябва да има в своята колекция, тъй като дори ви дава пенливо, елегантен вид. Можете да получите различен образец на форми и дизайн на американски орнаменти с диаманти, можете да изберете по ваш избор и да отбележите впечатление пред вашите приятели и колега.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Жак Фреско в Шоуто на Лари Кинг 1974 г. (Януари 2021).

Загрузка...