Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

15 Нова колекция от дизайнерски ризи за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send

Някои от най-добрите дизайнери като Карл Лагерфелд, Ралф Лорън, Шанел, Валентино знаят за скромното и богато дизайнерско облекло. Ризите, изпънати с творчески дизайн, са внесени от много дизайнери, вдъхновени от топ дизайнера, който вече е създал крайъгълен камък в областта на творчеството и уникалността.

Някои от най-добре проектираните ризи, които са персонализирани за мъже и жени, се въвеждат в знанието чрез тази статия. тук са топ 15 дизайнерски ризи, които се предлагат на пазара и се оценяват според индивидуалната марка и нейното търсене. За да изберете мъдро дизайнерска риза според фигурата на тялото и други допълнителни функции като височина, теглото и най-важното, качеството на материала, който е подходящ за всеки друг случай, е решаващ фактор за притежаването на дизайнерска риза.

Последни модни дизайнерски ризи за мъже и жени:

Нека погледнем в топ 15 на дизайнерски ризи за момчета и момичета със снимки.

1. Бяла дизайнерска риза с контрастни ленти:

Белият цвят се съчетава с обичайното и официално облекло. С тази мисъл дизайнерите са проектирали бели ризи с контрастна лента в средата на ризата, наричана закрепена Placket, и цветовете и ръбовете на белезниците. Цветът на контраста може да бъде от всякакъв цвят. Най-често срещаната контрастна лента е черна при мъжете и жените.

2. Дизайнерска риза с фотопринт:

Хората, които харесват изобразяването на картини на тениски и ризи, тогава този тип дизайнерски ризи са най-добрите. Картината може да бъде от живописна природа или картини от филмови звезди, които зависят от индивидуалния избор на човека. Снимките идват в центъра на центъра, когато се визуализира цялата снимка.

3. Дизайнерска риза с джобове:

Ризата на гърдите в джобовете всъщност е остаряла мода, но през последните модерни епохи джобните ризи са се превърнали в предназначени ризи. Избират се плътна риза от памук или синтетичен материал и от двете страни на ризата или от едната страна се зашиват джобове със същия цвят, което прави ризата по-модерна.

4. Риза с цветен дизайнер:

Флорално проектирани синтетични ризи са най-често носени от млади момичета и мъже като ежедневни облекла или може да се носи като плажно облекло, когато размерът на ризата е разхлабен и торбест. Но когато цветният дизайн е отпечатан върху кадифения материал, който се носи от мъжете сега, като нов бизнес ежедневно облекло.

5. Риза с анимационен стикер:

Поласканите ризи, които изглеждат много обикновени, могат да бъдат проектирани с лепенка за карикатура върху ризата или от едната страна на ризата, или в горната част на ризата. Тази дизайнерска риза се носи от млади момичета като небрежно облекло с чифт крака или джинси.

Виж повече: Случайни ризи за мъже

6. Риза с дизайнерска риза с горна яка:

В стаята цвят дизайн става популярна в наши дни в мъже и жени дрехи гардероб. Тази горна яка осигурява удобно усещане от нормалната яка. Повдигащата се яка обхваща само областта на долната част на врата. Поларните ризи могат да се носят от мъже и жени. Вдигнете яката костюми добре за памучни ризи.

7. Звездна печатна дизайнерска риза Жан:

Ризите Жан са винаги популярни сред момичетата и момчетата. За да стане по-модерен и модерен дизайнер решил да го направи привлекателен от печат звезди около ризи, формата на звездите идва в малки до по-големи размери. Тези звездички са предназначени за млади момичета и жени.

8. Пачът е изработил дизайнерски ризи:

Patchwork ризи са много лесно да се направи в дома си, без да инвестират много пари, като в магазина. Само тогава е необходимо да се проектира пластир от магазина и риза, която се нуждае от промяна поради монотонния си вид. Работата по пластира може да бъде всякакъв животински печат или карикатура печат или всякакъв вид дизайн. Пластирът може да бъде залепен или зашит върху ризата.

9. Двуцветна дизайнерска риза:

Вместо да носят обикновена едноцветна риза, която става скучна, когато редовно. За да избегнете, че мъжете и жените могат да опитат да носят ризи с комбиниран цвят, смесен с друг. Небесно синьо с тъмно синьо или черно със сиво, което е най-често срещаната цветова комбинация.

10. Бутони надолу дизайнерска риза:

Бутонът е нова риза, която се използва като официални ризи. Яката се държи на място с малкия бутон от страната, който се вижда под страните на яката. Яката изглежда твърда и твърда, след като е изкривена. Тази риза ще върви добре с чифт официални панталони.

Виж повече: Ризи без ръкави

11. Риза с маншет:

Дизайнерските ризи, които могат да бъдат от флорален печат или геометрични отпечатъци, които се виждат на маншетите на ризите, го правят по-стилен и дава огромна разлика върху останалите дизайнерски ризи. Предназначението на маншета е с контрастен цвят с цвета на ризата, което я прави по-ярка.

12. Събрани крайни дизайнерски ризи:

Събраните ризи са проектирани като дават левия поглед към ъгъла на гребена на бутон, който прилича на стени от сари. Тази дизайнерска риза върви добре за мъжете и комбинирана с чифт Жан.

13. Дизайнерска риза за пчели:

Следващите най-често срещани дизайнерски ризи са печатните ризи на пчелите. Малки пчелни конструкции, отпечатани на тъмно сини цветни ризи, са подходящи и за мъжете. Големият пчелен пчелен печат е добре за дамите с чифт дънки.

14. Дизайнерска риза с избелен ефект с бутони:

Ризите с избелващ ефект са предназначени предимно за Жан материал, тъй като цветните контакти се показват добре върху материала. За мъжете размерът и дължината на ризата са различни в сравнение с мъжката риза, която е по-дълга.

Виж повече: Ризи с тънък костюм

15. Риза за бродерия:

Дамите, които обичат да правят бродерия, създавайки обикновена риза в цветен дизайн, правят ризата по-привлекателна. Дами и млади момичета обичат да носят модели за бродерии като цветя, животни или листов дизайн на ризи. Мъжете обичат да носят името или инициалите си, зашити на ризата.

Дизайнерските тениски могат да бъдат или създадени, като просто правят обикновена риза в кратък дизайн, използвайки цветни нишки или залепени на ризи или хора, които са много прецизни и конкретни за работата и качеството на дизайна. вземете дизайнерски ризи от магазина.съблечени ризи или контактни разфасовани ризи може да получите само от магазините, които си струва да притежавате в нашия гардероб.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Indian Burial Ground Teachers Convention Thanksgiving Turkey (Януари 2021).

Загрузка...