Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 8 сватбени прически за къдрава коса

Pin
Send
Share
Send

Сватбата е най-важното нещо, за което очакваме с нетърпение да очакваме двойка и денят трябва да бъде абсолютно съвършен. Без значение за религията си сватбата винаги е гала-афера, където и булката и младоженеца се обличат. Булката особено трябва да намери правилната прическа и да се прибере точно на точния грим, така че в този конкретен ден тя свети по-ярко от всички останали дами в нейната околност.

Да намериш правилната прическа е доста напрегната афера, защото това означава да се експериментираш малко, но ако имаш идея да започнеш, тя винаги помага. Къдравата коса е много подходяща, когато търсите страхотна сватбена прическа, защото ще ви помогне да допълните вашата рокля и обкръжението ви добре. Дадени по-долу са няколко големи къдрави сватбени прически, които можете да избирате от които със сигурност ще направят намирането на прическа за вашата сватба много по-лесно.

Визия за бяло:

За християнските южноиндийски булки ярката бяла рокля ще изглежда страхотно с дълги къдрици и ключалки. Свържете прическата с избора си на аксесоар, така че да комплиментира перфектно вашата рокля. Loose ponytails и updo прически са много популярни, когато става въпрос за южноиндийски християнски сватби.

Леко дразни и оплетена отпред:

Ако не искате да изложите много от косата си за вашата сватба, то това е най-добрата прическа за вас. Леко дразнещите къдрици ще добавят усещане за изтънченост с помощта на вашия булчински грим, който е чудесен начин да изглеждате абсолютно зашеметяващи на вашата сватба.

Виж повече: Индуски булчински прически

Персонализиране:

Ако наистина искате голяма прическа, която е уникална, най-добре е да експериментирате малко с малко време в ръка. Това ще ви даде представа какво ще изглежда добре и ще ви помогне да синхронизирате прическата си с грима си. Можете да направите това сами или да вземете помощта на друга двойка професионални ръце.

Бръснати зайчета:

Ако имате къдрава коса, то това е прическата, за която да отидете. В разхвърлян кифла добавя малко на съвременния ден вкус на традиционния си вид и е много популярна прическа. В разхвърлян кок е идеален дом за аксесоар или две, ако се чувствате приключенски.

Виж повече: Индийски булчински прическа за кръгло лице

Къдрите, аксесоари и усукани кифли:

Къдриците са чудесен начин да изглеждате красиви, но елегантни, когато става въпрос за сключване на брак. В аксесоарна кифла комплименти на къдрици изключително добре и има малко пространство на предната част, която ви позволява да поставите тиара, ако искате. Къдриците изглеждат чудесно, ако косата ви е естествено къдрава, но този вид може да бъде импровизиран дори с права коса.

Пълни къдрици:

Пълна дължина къдрици също са чудесен начин да получите добра булчинска прическа. Пълните дължини на къдриците са лесни за приготвяне, макар че се препоръчват професионални ръце и изглеждат страхотно с цветен аксесоар или бижута за косата. Пълните къдрици могат да изискват от вас да имате по-дълга коса, отколкото е нормална, и ще се допълват с изисканата рокля, която носите.

Обикновена прическа с аксесоари:

Ако не искате да отидете твърде екстравагантно с външния си вид, то тази проста прическа, направена с аксесоари, е идеалната прическа за вас. Понякога има значение само една проста прическа. Къдриците са идеалното място да поставите редица аксесоари, включително и тиара, ако се чувствате авантюристично.

Прави къдрици:

Това е малко по-трудно, отколкото при нормалната прическа, защото изисква косата ви да е права. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да завържете косата си през нощта в плитки и да отворите тези плитки сутрин. Тя е лесно достъпна и изглежда абсолютно зашеметяваща.

Виж повече: Сватбена прическа на Тамил Наду

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Юли 2020).

Загрузка...