Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Топ 9 дизайни на бижута Shell

Pin
Send
Share
Send

Бижутата са универсална форма на украса. Бижутата, изработени от черупките, камъните и костите, оцеляват от древни дни, по-рано, тъй като се носят като защита от опасностите за живота или като знак за ранг. Бижутата Shell са една от красивите колекции на вашите гардеробни орнаменти, които придават на специалния вид уникалност от тълпата.

Shell Jewelry Designs:

Превърнете вашите красиви раковини от плажа в едно от най-добрите бижута от раковини! От всички естествени до привлекателни, тук е колекция от раковини бижута от морски черупки за вашите познания.

1. Колие с няколко висулки:

Огърлицата на черупките е по-красива от всички други бижута. Тази огърлица с мулти висулки на Monies Coral & Cowries Shells изглежда очите примамливи с тъмно оцветени облекла привлича всички видове хора от младежи до старейшини. Изглеждат много елегантно и елегантно. Това огърлица е проектирано с комплексен дизайн, а също така може да бъде проектирано със същите оцветени и оформени черупки. За приготвянето на тази обвивка се използват разновидности на формовани черупки.

2. Броня за черупки:

Шарнирите на черупките са много прости и привлекателни в дизайна и според използването на черупките, техните стойности ще бъдат променени. По принцип, черупките са в бял и кафяв цвят, а други колекции също се предлагат в множество цветове. Те са гравирани върху метали като сребро, злато или много черупки са свързани чрез низ. В този дизайн, гривната на черупката дава на модния вид както за момичетата, така и за жените.

3. Пръстен от Cowrie:

Този пръстен има традиционен стил, който привлича вниманието на хората, които търсят големи и уникални пръстени. В Cowries са вградени в издълбани метали и някои от черупките са издълбани в центъра, за да се поберат пръстите и дават модерен вид. Те най-добре подхождат с всички сребърни бижута.

4. Модни перли:

Колието, съставено от перли с най-добро качество, е много привлекателно и ако се използва правилно, те изглеждат доста добре като се различават от другите орнаменти. Има много дизайни на бижута без перли, които са по-малки в нейния вид в сравнение с бижуто с перла.

Виж повече: Бижутерия Панчалоха

5. Гривни от черупки:

Гривните черупки са толкова евтини и бързи, че ги превръщат в идеален аксесоар за млади момичета и възрастни. Тази гривна на Shell привлича вниманието на онези, които носят. Тези гривни са боядисани с контрастиращи цветове и закачени със златни тонове куки. Тези гривни са перфектният аксесоар за обичайната ви употреба в офиса, както и за случаите.

6. Анкле от черупка:

В древни дни, момичетата вероятно ще носят черупките на черупката с ръчно изработени дизайни, които придават уникален вид. Това е основната причина, поради която тези видове черупки са подходящи за всякакъв вид хора и функции, когато се носят ежедневно. Този маншет е направен с малки черупки и е вграден с малки камъни. За традиция и съвременен вид, това може да бъде най-добрият избор аксесоар.

Виж повече: Дизайни за бижута Meenakari

7. Верижна верига:

Shell с перлена хип верига се използва за най-секси поглед към хората, които могат да бъдат направени с малка обвивка и центърът на верижната перла може да бъде поставен за прекрасния вид. Докато носите тази обвивка на бедрото, ще дадете усещане за комфорт и спокойствие.

8. Обеци Shell:

Обеците на Shell са елегантни и изискани и по този начин се превръща в мечта на всяка жена. Те правят перфектни подаръци за годишнини, рождени дни, сватби, дори за Деня на влюбените и други празници. Тези стилни и елегантни обеци са ценни допълнения към вашия гардероб. В тази обица обица, тя е направена с обръчите дизайн и украсени с злато-тонизирана обръч пръстени и завърши със зелена перла, която дава на модерния и модерен вид, докато в сравнение с други.

Виж повече: Бижута от юта

9. Клипс за коса:

Днес пазарът е пълен с прекрасни аксесоари за коса, които ви дават различен поглед всеки ден от седмицата. Тези клипове за коса са идеално направени за тийнейджърки. Ако нямате много коса, така че, разбира се, този закопчалка за коса ще бъде скъпоценен за връзване на косата ви.

Аксесоарите са много по-важни за жените. Те се нуждаят от този вид бижута, за да получат правилния вид и да завършат екипировката си. Този аксесоар за черупки зависи от вашия вкус. Те също могат да бъдат използвани, за да ви изглеждат красиви. Всъщност, ако сте голям фен на бижутата от черупки, тогава горепосочените дизайни са напълно съвместими с вашата колекция.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Умна раница с защита против кражба и USB зареждане от (Януари 2021).

Загрузка...