Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

8 най-добрите почистващи средства за мазна кожа на разположение в Индия

Pin
Send
Share
Send

Оставяйки къщата свежа и елегантна и се връщаме на овъглена кожа, всички момичета с мазни бузи се сблъскват преди това. Докато размишляваш пред огледалото дали си изглеждал така през целия ден и пред твоето смачкване, ние ще ти дадем идеалната причина за това.

Докато по-големите потни жлези се отварят, за да позволят на излишния себум да излезе, мръсотията и замърсяващите частици отвън се привличат към лицето ви, като се придържат към себе си, докато го правите. това е и причината мазната кожа да е изключително благодатна почва за акне и пъпки. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да използвате почистващ препарат от време на време и да държите лицето свободно от мръсотия, масло и акне, причиняващи микроби.

Почистващи средства за мазна кожа:

Тук са нашите 8 най-добри почистващи препарати за мазна кожа в Индия.

1. Noxzema Triple Clean антибактериално почистващо средство за мазна кожа:

В Noxzema тройно чисто антибактериално почистващо средство работи добра пяна, която обгражда акне склонни зона и се бори с акне с три пъти властта. Това е по същество безмаслено и ще ви осигури безплатна свежа кожа за 24 часа и повече. Опакован в доста синя тръба, този продукт е достоен за покупка, ако сте постоянно жертва на акне с маслата в лицето ви, влошаващи ситуацията повече. Това е най-доброто почистващо средство за мазна кожа.

2. Почистващ препарат за почистване на олио за чиста и прозрачна дебелина на действие за мазна кожа:

Както става дума за почистване на лицето си, хладно усещане за изтръпване от това почистващо средство ще ви накара да се почувствате свежи и освежени, тъй като почистващият крем действа по-дълбоко върху долните дермални слоеве, изхвърляйки масло и мръсотия, които не могат да бъдат забелязани с човешкото око. Безмаслената формула премахва най-тежките натрупвания на петрол около порите ви, така че да се изправите срещу дишането. Това е лицето за почистване на мазна кожа.

3. Чист и ясен непрекъснат контрол на акне за почистване на мазна кожа:

Технологията за почистване на порите с дълбоко действие прониква в тежките кожни слоеве на кожата, като измива мръсотията и маслото, така че да можете да изпитвате светло лице без масло, без да се притеснявате за акне. Това идва с лечение на акне, което се намира в кожата ви и работи на най-тежките акне. Това е най-доброто почистващо средство за мазна кожа.

4. Неутрогеново масло за акне за лице без акне:

Мазната кожа, склонна към акне, е много чувствителна, ако не е рискована за експериментиране. Ето защо Neutrogena въвежда безмаслено акне измиване на лицето, което съдържа салицилова киселина, която се бори с най-трудните акне, докато запечатва в порите, за да се избегне излишното производство на себум. Това е едно от най-добрите почистващи препарати за мазна кожа.

5. Измиване на лицето от чаено дърво на Fabindia:

Маслото от чаено дърво завинаги се счита за основен продукт за лечение на акне, дефекти, белези на белези и дори трудните места, останали зад себе си. Това е чудодейният лечител за мазна кожа, тъй като чаеното дърво попива излишната пот и масло и в Fabindia чаеното дърво измива лицето, ще получите всички ползи и може би още малко. Това е почистващ препарат за мазна кожа.

6. Измиване на лицето на Lotus Herbal Tea Tree:

Чаеното дърво в това средство за почистване на лицето работи за намаляване на производството на масло чрез контролиране на себума и баланса на рН на кожата, докато канелата и дъбът действат като стягащи средства за борба с упоритите акне. Чаено дърво също добър антиоксидант ще запази лицето ви светло и светло през целия ден. Това е добро почистващо средство за мазна кожа.

Виж повече: Почистващ препарат за комбинирана кожа в Индия

7. Видима разлика без масло за почистване на мазна кожа:

Видимата разлика на маслото на Елизабет Ардън без масло без почистващ препарат се предлага в професионален контейнер за бяла тръба и както се говори истински преди и след като резултатите от приложението са ясно видими. Не само ще имате ярка и свежа кожа, но и този продукт работи за контролиране на образуването на себум на кожата ви, така че кожата ви да не изсъхне грубо или да се обърка с масла.

Виж повече: Най-добри почистващи средства за суха кожа

8. Биологично почистващо средство за по-дълбоко почистване на порите за мазна кожа:

Биологичният Therapie дълбоко почистващ препарат на порите работи на клетъчните нива, за да проявява мръсотия и масло от лицето ви. Компактни с етерични органични екстракти, това е напълно безопасно за чувствителната кожа и следователно няма да ви размножават акне. Ако нещо, то може да ви помогне да намалите зачервяването и подуването.

Виж повече: Неутрогенен почистващ препарат за лице

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Почистване на филтъра на климатик вътрешно тяло (Януари 2021).

Загрузка...