Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Как да изглеждате по-млади естествено?

Pin
Send
Share
Send

Имате ли по-млад вид? Има ли нещо, което ви кара да изглеждате по-млади естествено? Тогава да има естествени много методи, които ще ви помогнат да изглеждате естествено. Защото възрастта на човешката раса е в изследването на лекарство, което да изглежда по-младо, красиво и жизнено въпреки напредващата възраст.

Да изглежда по-млади от възрастта си е фантазия, която не е само запазена за женското човечество, тъй като самият човек се отдава на методи или техники, които могат да върнат някога изгубения си блясък и благодат. Следователно, това е бурното време, когато хората отчаяно търсят методи, съвети и трикове за подмладяване и връщат стария ден блясък, който са загубили, подлагайки се на лечение, напреднала козметична помощ и дори под ножа.

Най-добрите начини и съвети за по-младите естествено:

Има толкова много съвети и начини, по които можете да изглеждате по-млади естествено. Затова прочетете внимателно това писание за това как да накарате по-младата кожа.

1. Избягвайте излагането на слънце и пушещите цигари:

Слънчевите ултравиолетови лъчи могат да наранят и изгорят кожата, като по този начин се намазват и слънцезащитните лосиони за защита на кожата, за да защитите кожата си, ако продължите да излизате навън за продължителен период от време. UV лъчите и цигарите съдържат канцерогени, които могат да остаряват тялото плюс кожата.

Виж повече: Как да използваме слънцезащитен лосион

2. Зехтин:

Окислителните и редукционни процеси могат да водят до смъртта на кожните клетки чрез подреждане на свободните радикали. Зехтинът е богат на съединения, които намаляват окислителните ефекти. Антиоксидантите там в маслиновото масло защитават кожата до замърсяване плюс приложението на зехтин, преди иначе след контакт с слънцето помага за защита на кожата от ултравиолетовите лъчи.

3. Консумирайте 5 порции плодове освен зеленчуците дневно:

Те са пълни с антиоксиданти плюс противоракови свойства, които могат да ви помогнат да изглеждате по-млади. Антиоксидантите са хранителни вещества, които неутрализират причиняващите увреждане свободни радикали на клетъчно ниво. Антиоксидантите могат да ви помогнат да изглеждате по-млади, тъй като свободните радикали са източник на тялото плюс кожата, за да старее допълнително бързо. Плодовете плюс зеленчуците са предимно в антиоксидантите, включващи плодове, нар, грозде, къдраво зеле, червено зеле и брюкселско зеле. Това е един от най-добрите отговори за това как да изглежда кожата си по-млада естествено.

4. Избелете усмивката си:

Нищо не казва юношеството като идеална, бяла усмивка. За нещастие, годишното количество кафе и алкохол в действителност могат да окажат влияние върху перлените ни бели. Превъзходен начин да се борим с това е да погълнем всякакви натъртвания през слама и да инвестираме в избелваща паста за зъби. Един по-лесен трик е да се обличаш в червила със сини иначе червени оттенъци, различни от оранжевите, иначе кафяви, тъй като това ще предложи заблудата на по-белите зъби в един миг.

5. Пийте много вода:

Знаеш ли как да накараш по-младите да видят кожата с вода? Водата е изключително важна за най-доброто функциониране на тялото, заедно с едно трябва да поддържа достатъчно количество вода, за да компенсира загубената загуба на вода (като част от нормалните биологични процеси като изпотяване и уриниране). Ако придобием дехидратиран организъм, опитайте се да компенсирате загубеното количество вода чрез отклоняване на течността до критични органи като сърцето и черния дроб, като по този начин лишавате кожата от вода, която води до увреждане на кожата, затова трябва да се съхранява достатъчно количество вода (поне 2 литра на ден).

6. Сделка със стреса:

Това не е мит, който в повече от стреса ръководство за сиви косми, но подчертава, през цялото време може да ръководство за загуба на коса, суха кожа, чупливи нокти, както и да направи акне по-лошо, докато кортизол е свободен поради лош стрес ... Кортизол се разгражда клетките на кожата, които ще доведат до бръчки, така ще контролират стреса, като обмислят 100 начина за намаляване на стреса.

7. Затворете пушенето:

Тютюнопушенето бързо изграждате изглеждате по-възрастни, като правите зъбите и ноктите си жълти, а кожата ви е набръчкана, тъй като пушенето предотвратява по-малко кръв и кислород от кожата ви.

Виж повече: Куркума за блясък на кожата

8. Тренирайте да изглеждате по-млади плюс поддържайте тялото си изключително младо:

Упражненията могат да ви помогнат да се справите с теглото; тежките хора са склонни да изглеждат големи, отколкото са. Упражнението може да намали опасността от развитие на заболявания, които могат да ви застарят. Освен това подобрява кръвообръщението, поддържа мускулите ви още по-тонизирани и ви предлага допълнителен младежки вид. Упражненията са един от най-добрите съвети за по-млада кожа.

9. Достатъчно сън в правилната поза:

Препоръчително е тези 6 до 8 часа обикновен сън през нощта да помагат на свободните хормони на растежа, които поддържат кожата здрава и добре подхранена. Позицията в това, че спим, също може да повлияе на кожата, тъй като почивката от страна произвежда допълнително налягане върху кожата на лицето, което може да добави допълнителни гънки, в противен случай бръчките върху кожата, така че за предпочитане човек трябва да спи директно на гърба си. Ами спите също ви кара да изглеждате по-млади естествено.

Вижте още: Steamer For Facial

10. Лице йога за изваяния вид:

Как да направите кожата да изглежда по-млада като използвате йога като оръжие със сигурност е доста известен трик, който винаги можете да намерите във списанията за фитнес и красота. Йога, особено за лицето, ви помага да омекотите кожата, което я прави по-стегната и по-стегната, като по този начин ви помага да постигнете този елегантен младежки изваян вид. те са лесни и не се нуждаят от външни или професионални консултации.

11. Промяна на прическата:

Трябва да сте забелязали често как любимите ви на екрана понякога изглеждат младежки, докато в други случаи изглеждат доста стари. Много от това поведение има нещо общо с начина, по който носите косата си. Трябва да се чудите как естествено да изглеждате по-млади, като използвате прически? Вместо средно разделяне или изглаждане на косата, се използват тежки бретон или странични части. Обвържете косата си с високо пони вместо с ниско и добавете къдрици и скачайте към косата си, за да внесете промяна в външния си вид.

12. Чудеса на грима:

Наред с прическите, гримът също има огромна роля в това как изглеждате. Как да накараме по-младата кожа да се гримира? Разменете тъмните си нюанси за по-леките. Вместо червено червило на вампир избери за фуксия розово или вместо черни сенки за очи използвайте нюанси на кафяво или синьо. Също така, колкото по-малко пиеш лицето си, толкова по-млади изглеждаш. Бъдете сигурни, че смесите грима си, съответстващ на кожата ви, вместо да избирате по-тъмни загарчета.

13. Не приемайте алкохол и наркотици:

С възрастта идват неизбежните бръчки и свръхчувствията от двете страни на окото, малко крака на вълната на кръстовището на челото или просто евентуално притъпяване или акостиране на кожата, която оставя след себе си преживяването на вековете. Пазете се от излишния алкохол или наркотици, тъй като те са склонни да претеглят възрастта на кожата.

14. Самостоятелна проверка:

За някои стареенето е явление, което се случва до късно, но за много стареене на кожата започва да се появява в доста нестабилна възраст. Единственият курорт, останал след това е отчаяната нужда да се върне веднъж веселата кожа обратно към себе си, но подправяне на кожата ви, опитването на различни лечения може да не е вероятна идея да бъде финансово или здравословно. Тогава как да изглежда по-младо естествено у дома? пазете се добре облечени, а не в дреха, но забавно облекло, дръжте кожата си под непрекъснат контрол и разбира се губите допълнителните flab тук и там, за да си дадете здравословен блясък.

15. Проверка на естроген:

Това е жизненоважна научно доказана теория, при която жените със здравословен сексуален живот често стават по-късно или по-бавно. Това е така, защото вашите женски хормони по време на сексуални контакти винаги се упражняват и използват, което ви позволява да се държите в себе си и да се чувствате млади.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Естетични процедури от д-р Иванов (Юли 2020).

Загрузка...