Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Топ 9 прически за половин пони за момичета 2018

Pin
Send
Share
Send

Често сме объркани с това какво да правим по различен начин с косата си. Може да имаме или къса или дълга коса и може просто да се отегчим от обичайната отворена коса или кифличките и пълното приплъзване. Мислили ли сте, че може да има много стилове само с половината от косата ви! Да- можете да опитате толкова много стилове само с половин понита и да придадете на косата свеж вид. Така можете да се наслаждавате както на излъсканото, така и на сексапилността на косата. Тук в тази статия ще обсъдим няколко.

Прости и последни прически за момичета: t

Нека намерим най-добрите 9 прически за момичета.

1. Плетки- половин нагоре:

Измийте косата си спретнато и може да оставите да остане малко къдрава, вместо да е абсолютно права. Сега средната част на косата веднъж изсъхне добре. Можете също да използвате сух удар. Сега от страничната част вземете част от косата и направете плитка и я издърпайте през задната част на областта на короната, за да стигнете до другия край. Закрепете я добре с шплент, след като завържете краищата на плитката. Тук имате красива плетена корона с останалата част от косата, която пада надолу. Това може да е перфектен случайен стил за лета.

2. Гладък и чист половин:

Почистете добре косата си и я разресвайте, за да премахнете преплетените. Сега можете да правите средна или странична част като предпочитана. Нанесете серум, за да направите косата си гладка и мека, както е необходимо, за да я държите отворена. Прокарайте гребена отново. Сега, след като косата ви е суха, вземете част от двете страни, за да се срещнете на гърба. Веднъж попаднал в половината опашка на опашката, го оплетете спретнато, за да падне. Елегантният и чист вид те кара да изглеждаш красива. Можете също така да изберете да направите плитка на изсъхване от страната, така че да достигнете отзад. Това ще бъде по-хубаво.

3. Плетен и цветен наполовина Updo: t

Точно както обсъждахме по-горе. Същото може да бъде допълнително подчертано, като направите плитката в цвете, като може да я намотае. Сега осигурете същото кладенче, за да е от едната страна на главата. Това също е готин случайно лятно излъчване.

4. Завършено наполовина:

Много прост, стилен и различен вид. Въпреки това, трябва да се гарантира, че косата е добре почистена, преди да опитате този стил, тъй като този вид се нуждае от чиста и гладка коса. Сега, след като косата е изпържена, можете да направите част от крайната страна или дори средната част. Вземете раздели от двете страни. Сега, след като и двата участъка достигнат центъра на гърба, свържете възел много спретнато и след това закрепете възела с два до три щифта и оставете останалата част от секцията обратно. Така че тук имаш чиста и доста заплетена половина. Също така това може да не е подходящо за коса със средна дължина, освен ако имате добър обем.

5. Старинни половинки:

Това е изглежда много елегантно и може да бъде най-подходящ за фини случаи и партита. Можете да хрускате краищата на косата, като нанесете някакъв крем за текстура и след това го оставете, за да получите хрущящия вид. Сега в горната част вземете част от косата от средата и я завъртете малко и след това натиснете малко, за да направите бутер. Сега го обезопасете добре. В средата на секцията можете да носите лък или друг подобен аксесоар, за да му придадете ретро вид.

Виж повече: Стилове на опашка за чернокожи жени

6. Разхвърляна плитка:

За небрежното усещане вземете половината от секцията отзад от средната част и след това направете рибена опашка. Това може да се опита най-добре, когато току-що станахте от леглото за разхвърлян вид или може да завържете същото и да спите през нощта.

7. И двете страни на плитките:

Просто вземете раздели от двете страни на главата и направете тънки плитки и ги съберете заедно към центъра и я закрепете. Оставете останалата част от косата да се отпусне и разхвърляте.

Виж повече: Разширения за опашка на опашка

8. Изкривена половина:

Вземете отрязъците от косата и ги завъртете добре, за да стигнете до центъра и да ги закрепите добре, така че усукването да не се разхлаби.

9. Обикновено и просто:

За да бъде всичко просто и стилно. Просто вземете половин пони и я закрепете с част от косата, като я увийте наоколо и след това я закрепете добре с щипка. Обикновен, прост и готов за парти или офис или среща с приятели.

Виж повече: Fake Ponytails

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Keeping Long Hair Out Of Your Face - Soft And Silky Natural Hair (Януари 2021).

Загрузка...