Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 Най-новите широки колани за жени в Trend

Pin
Send
Share
Send

Коланите се разглеждат като аксесоар за добавяне на красота в модната индустрия, който е далеч най-подходящото за жените описание. В днешно време концепцията за носенето на тънки ивици от тънък колан се добавя с широки дизайни на колани, които не само поддържат панталона да остане около тазобедрената или талисната област, а вместо това ги изоставят чрез ширина и форма на колана.

Най-добрите широки колани в най-новите проекти:

Нека да научим повече за 9-те най-широки типове колани, които без съмнение ще вдъхновят всички дами да си купят!

1. Тройни обикновени черни дамски широки колани:

Широчината на този колан е повече от 4 мм с три разграничителни катарами, които се изпъкват с контрастираща система на извиване. Този обикновен черен широк кожен колан се носи около областта на бедрото върху рокля или топ. Това е перфектен широк колан за жените.

2. Черно мънисто с Shell Design Дамски широки колани:

Тъй като черен цвят е универсален цвят, мънистата, използвани при изработването на този колан, е черен, който след това може да се комбинира с всякакъв вид колоритен костюм. Благодарение на забележителния си цветен дизайн, този вид колан се използва като широк колан за рокли.

3. Плетени кожени кожени колани за жени:

Кафявата кожа се счита за елегантен и богат материал, който се използва при изработката на всякакъв вид аксесоари, което включва и създаването на този широк колан с уникален дизайн. Широкият колан на тази жена е конструиран чрез завъртане на материала, за да се образува оплетен дизайн с централна контрастна закопчалка.

4. Кафяв пояс с широка талия:

Faux кожата са синтетичен материал, който прилича на чиста кожа, но за разлика от чисти кожени изкуствени материали е икономичен и лесен за създаване дизайнерски аксесоар. С това се има предвид, че дизайнерите са се приближили при изработването на широк колан, който придава силен ефект поради своята широчина и системата на изтъняване на дантела.

Виж повече: Мъжки еластичен колан

5. Дизайнер на змийски кожени колани:

Дизайнът на животинския печат не се ограничава само до дизайна на кърпата, а се използва и за създаването на уникален и модерен широк колан, който се изработва чрез използването на чист кестеняв материал. Тъй като е изработен от чист материал, тези колани лежат на скъпата страна. В този дизайн е използван дебел широк ремък за лента с отпечатък от змия и върхът на лентата със златист дизайн с централна тънка златна катарама, която е различна от обичайната конструкция на колана.

6. Еластични широки колани:

За да направят промяна от обичайния кожен и изкуствен колан, дизайнерите намериха още една интересна идея да се използва еластична лента с централна катарама, която е проектирана да се носи около областта на талията. Сега има голям брой дизайни, направени в тези широки еластични ленти с декоративна форма на ключалката и дизайн.

Виж повече: Широк пояс

7. Предни метални сребърни широки колани:

Обикновени полукръгли или овално оформени широки лъскави и огледални свойства, които се виждат в метал, се използват като централен декоративен дизайн в широк еластичен колан или тънка широка кожена кърпа. Този тип колан има система на закопчалка, която не е в центъра, а по-скоро се вижда на частта на лентата, която е върхът на колана.

8. Перфориран черен кожен широк колан:

Този прост дизайн широк колан се използва по-често като официален аксесоар носят. При този дизайн ширината на лентата е широка в центъра и постепенно намалява по ширина на върха на колана с метална катарама и пробита дупка, за да се обвърже коланът.

Виж повече: Верижни колани

9. Широки колани на Boho Style:

Дизайните на племенния стил обикновено се носят точно под хип-региона, който пасва добре с дълга пола и отгоре. В бохо дизайн цветни кръгли мъниста висят като верига, която е прикрепена към колан, направен от дебела нишка и метален прът. Целият дизайн прави коланът по-широк и тежък, така че се препоръчва да се носи само за специални поводи и партита.

Не всички костюми съвпадат с широк колан, избора на подходящ тип костюм и перфектно допълващ широк колан е задача за инвестиране във времето. Но след като разберете, че този трик след това е лесно да жонглирате с различни видове широки колани около с подходящо облекло. Като погледнете тази статия определено ще помогнете на дамите да направят правилния мач.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Katy Perry Ses Analizi 2 Neden Müziğe Ara Veriyor ? (Юли 2020).

Загрузка...