Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Безопасно ли е лавандуловото масло по време на бременност?

Pin
Send
Share
Send

Въпреки че използването на етерични масла през периода на бременност е спорно нещо в продължение на много години в края на деня всичко, което се използва в прекалено много е много вредно за тялото ви. Ето защо винаги е необходимо да се контролира, когато става въпрос за използване на етерични масла на тялото ви по време на бременността.

Етерични масла, от които лавандулата е част от нашите масла, които са богати на химикали и хранителни вещества, които са накиснати в кожата, когато се прилагат за по-добра и по-питателна кожа. Въпреки че лавандулата няма пряка полза за детето ви в края на деня, Вашата поддръжка влияе неблагоприятно върху поддържането на Вашето дете и по време на бременността. Лавандулата може лесно да се нанася върху кожата ви и има няколко свойства, които действат като материали за подмладяване, за да ви поддържат свежи и здрави.

Интернет е чудесно място, което е изпълнено с голям брой компании, които предоставят възможно най-много информация за компанията, така че потенциалните клиенти от цял ​​свят да могат да разгледат предлаганите продукти и услуги и по този начин да преценят надеждността на компанията по този начин косвено. цялостната репутация на дружеството или по положителен или отрицателен начин. Сега имате възможност за закупуване на продукти онлайн, както и премахване на всякакви физически стрес и ви помага да запазите доста капитал, както и ви позволява да инвестират пари за други важни въпроси. Отделете малко време, за да направите малко проучване по въпроса, за да бъдете напълно информирани по отношение на пазара на здравни продукти. Като правите изследвания, ще можете да усъвършенствате една компания, която наистина предлага продукти, които са ценни за тяхната цена и без никакви странични ефекти, когато се използват.

Виж повече: Можете ли да приемате рибено масло по време на бременност

Етеричните масла са концентрирано масло, извлечено от растения и следователно са мощни. Затова е важно да ги използвате в правилното количество, пестеливо. Маслата съдържат химикали, които могат да се абсорбират от тялото. Обикновено се смесват с други масла за разреждане или понякога се изливат в изпарител за лека абсорбция и дишане. Това е ароматерапията. Ароматерапията е полезна и безопасна по време на бременност, за да улесни процеса. Въпреки това, не забравяйте да използвате само една капка от едно етерично масло. Разредете я добре с базово масло и го оставете да попадне в изпарителя за не повече от 10 минути. В противен случай миризмата може да бъде прекалено голяма. Тези маслени молекули достигат бебето през плацентата.

Маслото от лавандула е пълен пакет от най-важното за доброто, от което се нуждае вашата кожа. Обърнете внимание на многото ползи, които предлага. Дадени по-долу са няколко предимства на лавандуловото масло и как е нормално да използвате това етерично масло по време на бременността:

Подмладяваща:

Ароматерапията, в която се използва масло от лавандула, дава полъх от аромат, който ви дава енергията, от която се нуждаете, за да продължите с периода на бременност. Използвайте това етерично масло периодично за най-добри резултати. Опитайте и се отдайте на масаж от лавандулово масло от време на време, за да се насладите на пълната доза от това етерично масло, което прави бременността с лавандулово масло един от най-добрите етерични масла.

Хранителни богати:

Въпреки, че здравето на вашето бебе е първото нещо, което търсите, преди да използвате какъвто и да е продукт, можете да бъдете сигурни, че лавандуловото масло е много безопасно, което го прави много личен въпрос, защото през деветте месеца от бременността е много важно да сте здрави и богати на хранителни вещества, като отделите малко време за себе си и се поглезите с приложения от лавандулово масло, което прави бременността с етерично масло от лавандула един от най-добрите самостоятелно абсорбиращи се продукти, които може да имате.

Виж повече: Етерично масло от мента по време на бременност

Удобство на приложение:

Маслото от лавандула може лесно да бъде намерено във всеки магазин на дребно или онлайн и се прилага лесно и директно към кожата ви за най-добри резултати. Поддържайте постоянна периодична таблица на приложение, за да поддържате тялото си здраво и хидратирано по всяко време. Също така се казва, че лавандуловото масло помага със стрии по време на бременността, като прави лавандулата по време на бременност безопасен залог, отколкото други етерични масла.

Облекчете болката:

Можете да използвате лавандулово масло по време на първия триместър. Добавете я към ваната, капка от нея, за да успокоите болката от бременността и болките. Това също ще помогне за облекчаване на стреса от вас.

Разтегателни знаци:

Отървете се от вашите стрии след бременността, върху горната част на бедрата и коремната област. Масажирането им нежно в областта на кожата в комбинация с маслото от жожоба гарантира, че ще се отървете от него прекалено бързо.

Масло от лавандула за безсъние:

Доверете се на лавандуловото масло за борба със стреса. Той придава успокояващо чувство на нервите, като по този начин облекчава напрежението, депресията и изтощението. Той е ефективен и при главоболие, мигрена и безсъние. Тъканта с две капки масло от лавандула ще направи магията. Оставете тази тъкан до възглавницата и я оставете да стои в стаята за 15 минути. Върнете се, за да се насладите на добър и спокоен сън!

Виж повече: Етеричните масла са безопасни по време на бременност

Какво ще кажете да се насладите на добротата на лавандулата в чаша? Направете добър чай от лавандула, който справедливо ще ви освободи в обикновените дни. Когато сте бременна, тялото става чувствително към много билки, мирише и понякога изравнява избраните зеленчуци. Те дори имат потенциала да предизвикат спонтанен аборт. Затова трябва да сте сигурни колко от тях можете да консумирате. Затова, като предпазна мярка, е най-добре да избягвате лавандуловия чай, когато сте бременна. Обаче направете своята чаша всеки друг ден, както е показано по-долу.

  • Сварете чаша вода и добавете пресни пъпки от лавандула в чашата за чай или просто я добавете към врящата вода.
  • Оставете го да потъне в продължение на 10 минути, като направите път за доброто да се смеси.
  • Насладете се на горещата чаша с лъжица мед. Или го пий без захар.

Маслото от лавандула е част от многото етерични масла, въпреки че естествените му свойства го отличават от останалите и го правят много благоприятно за употреба по време на бременността. Лекотата на нейното прилагане го прави много благоприятно лечение на кожата за всички стрии и т.н., както и по време на бременността, така че когато попитате дали лавандуловото масло е безопасно по време на бременност, знаете какво да кажете.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: More Than an Apple a Day: Preventing Our Most Common Diseases (Януари 2021).

Загрузка...