Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Най-добри и гъвкави поли за жени

Pin
Send
Share
Send

Летните ваканции означават горещи дълги дни, напускайте това лято до най-близкия плаж като перфектна дестинация с приятелите и семейството си. Когато се отправяте към плажа, не забравяйте да носите слънцезащитния си костюм и бански. Може да искате да носите пола по-долу, когато сте извън водата. Това предотвратява проблемите с тена и кожата на вашите частни части. Плюс това, също ви кара да изглеждате чудесно извън водата.

Прости и невероятни поли за жени:

Ето няколко вида плажни поли, които със сигурност ще изпълнят вашите модерни нужди.

1. Полар за плаж:

Най-лесният начин да носите и премахнете полата на плажа е полите на пола. Тя е като обвиваща пола. Тя е предимно къса. Струните, използвани за връзване на плажната пола, са малко по-дебели. Това е много небрежен стил в пола на плажа. Тя се носи от почти всички, тъй като е свободен размер.

2. Издърпайте плажната пола:

Сега там има момчешки момичета, които не обичат да носят поли, така че за тях полатката по плажа е добър вариант. Тя е като шорти, които могат да бъдат издърпани. Тя е предимно еластична около кръста. Този стил на мини пола на плажа е много удобен. Прилича на нормална пола. Дължината е предимно къса до коляното.

3. Дължина на полите на глезените:

Не всички момичета обичат да показват своите голи крака. Така че панталоните по дължината на глезените са най-добри за тях. Това е дължина на глезена, следователно изглежда модерно. Той може или не може да има срязване. Краищата обикновено имат излишни украшения. Това е умна пола за плаж. Тя може да се носи за по-дълга продължителност, тъй като не е много изложителна.

4. Дълги плажни поли:

Обикновено плажовете са горещи и слънчеви. Дългата плажна пола ви помага да запазите красивата си кожа от суровото слънце. Този тип пола на плажа се харесва на жените на средна възраст. Той има дълги прорези, за да го направи лесно за ходене. Тя може да бъде A-line или flared, зависи от неговия стил.

5. Плажни поли:

Fringe плаж пола е най-flirtiest плажна пола. Той има излишни вместо плат. Най-често е опакован. Обикновено е кратък. Той е идеален за дневни часове. Тя е проста, но много привлекателна. Едва ли служи на целта, но изглежда добре. Този стил на плажна пола е много известен сред младите момичета.

6. Плажни поли:

Платната пола на мрежата е с мрежеста кърпа. Тя е по-малко прозрачна и много лека. Тя е перфектна, тъй като е лека и прохладна. Обикновено се прави от синтетични влакна. Той е много лесен за работа. Тя се простира предимно. Това е хубаво за топли дни. Предимно те са обикновени и прости, без никакъв печат.

7. Пола на плажа:

Филмите са девически тенденции. Те ви карат да изглеждате изпълнени с удоволствие. Особено в плажната пола. Те са умни и много модерни. Те ви карат да изглеждате по-широк от кръста. Този стил на плажна пола е прост и има малък отпечатък. Дължината на тази плажна пола е предимно риза.

8. Плажни поли:

Crotchet е специален вид плетене. Тази плетена кърпа е много модерна в наши дни. Полата за плаж Crotchet е проста, но много елегантна. Това е хубав стил на плажна пола. Той е много стилен. Трябва да избягвате да седите в пясъка, ако го носите, тъй като пясъкът отива в гънките и възлите, което го прави много изтъркан.

9. Прозрачна плажна пола:

Плажни поли са предназначени да изглеждат флиртуващи и бедра. Те трябва да ви накарат да изглеждате стилно и секси. Най-добрият начин да изглеждате секси е чрез носене на прозрачна кърпа. Бялата прозрачна плажна пола има прозрачна кърпа. Това е най-вече макси-дължина. Има дълги разфасовки. Тя може или не може да бъде опакована.

Плажната пола е прост стил, но със сигурност изглежда много модерен. Този стил ви помага да изглеждате горещи, дори когато сте извън водата, да приемате, да ходите или просто да имате тен. Можете да опитате всеки от стиловете, без да мислите много.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: A Darwinian theory of beauty. Denis Dutton (Юли 2020).

Загрузка...