Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Отлични Ace Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send

Татуировките са изразителен начин да се покаже едно чувство към живота и емоциите по творчески начин. Ace tattoo смисъл може да бъде поставен по различни начини, просто обяснение би било изкуство да останат силни и смели във всяка ситуация е истинското значение зад дизайна на татуиране на асо, но Асото на лопатата има своя черна сянка зад него, тъй като символизира смъртта.

Сладко и красиво Ace Tattoo Designs:

За да научите повече за топ 9 туза татуировка дизайн тази статия ще ви помогне да излезе.

1. Татуировка Aces Spade Card с цветен дизайн:

За момичета, този тип дизайн на асо татуировка може да бъде най-идеалният и модерен да ги има около задната част на рамото или около долния крак точно над глезена. Тъй като асо от лопата е свързана със смъртта, цветната татуировка е доста подходяща комбинация.

2. Дизайн на татуировки с цветни ракла с четири аса:

Четирите аса са считани за най-случващия се дизайн сред по-младото поколение. Излизайки от обичайния дизайн на татуировката с едно мастило, тази татуировка е оцветена в четири различни цветове в зависимост от формата им. Този тип дизайн е подходящ за мъже с широки гърди.

3. Ace of Heart Tattoo Design:

Сърцевидният дизайн е най-предпочитаният дизайн сред дамската тълпа! Това е известен факт и простата идеология се подразбира в създаването на романтичен асо от татуировка на сърцето, която е изработена от цветно мастило.

4. Пламтящи аса от дизайн на татуировката:

Тъй като асо от лопата е свързана със смъртта, която е кръстена на виетнамската война около световната война 2 време. За да стане по-ясна татуировката за дизайн на пламък се маркира заедно. Този дизайн на татуировката може да бъде направен от един или многоцветен мастилен материал.

5. Дизайн на черепи с черни мастила Aces Tattoo Design:

Татуировката за дизайн на черепа е много често срещана сред рапъри, колоездачи, които са в страхотен вид на пич стил. Този тип татуиране на асо с дизайн на черепа между различните форми на аса, придава доста страшен изглед.

Виж повече: Най-добър дизайн на черепа

6. Дизайн с две тасове:

До четири дизайна за татуиране на асо, който е доста голям по размер, който много хора се колебаят да отидат, за тях тази малка и подобна татуировка с два дизайна е само дизайнът на татуировката, който подхожда добре около областта на ръката или шията за момичетата. ,

7. Aces карта с Joker Tattoo Design:

Joker, който е най-щастливата карта, когато играем карти за забавление или по време на хазарт. Aces заедно с Joker комбинация може да повиши перспективата на татуировка дизайн. Този тип дизайн е подходящ за мъжете в областта на горната част на ръката.

8. Дизайн на татуировки с три аса-карти:

Този среден татуиран дизайн е идеален размер на татуировките както за момичета, така и за момчета. Татуировката от 3 аса може да бъде с еднаква форма и цвят с различни картини между картите или различни форми и цветове.

9. Ace Card с покер чип татуиране:

Aces и хазарта звучат много добре наистина, затова татуировката проектира комбиниран покер чип, използван по време на хазарта с татуировката. Този татуиран дизайн подхожда добре с тъмно мастило и се изтегля по ръката.

В този модерен и банда рок ера момчета определено, искал да има един татуировка дизайн, който може да бъде определено се сбъднат с аса дизайн татуировка, която може да бъде или просто два аса карта татуировка дизайн или четири аса с татуировки дизайн Joker. За момичета, асо на сърцето ще бъде първият избор, който подхожда добре с индийската и западната екипировка.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: BUDDHIST STORIES: A MAN NAMED COPPERTOOTH - Sep 20, 2015 (Януари 2021).

Загрузка...