Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 удивителни прави поли за жени

Pin
Send
Share
Send

Днес полите се превръщат в много популярен продукт при жените, тъй като те са удобни за носене и придават универсален вид. Полите се превръщат в съществена част от женския гардероб, тъй като се предлага в много стилове и дизайни. Правите поли са тези, които имат подобна ширина от талията до дъното на полите до края. Дължината на полите зависи от коляното до глезена и можете да проектирате този, който подобрява вашия вид от много гънки.

Обикновено и стилно прави поли за жени:

Правите поли могат да се носят небрежно, официално или атрактивно, в зависимост от разфасовките и тъканта, които избирате. Сега нека проверим най-добрите 9 стилни дизайни с прави поли.

1. Контрастни поли: t

Трудно е да се противопоставите на тази екстравагантна черно-бяла прави пола, тъй като ви кара да изглеждате елегантни и ви зарежда с комплименти. Невероятните връзки между тях подчертават външния вид на полите и ви карат да изглеждате по-тънки и по-красиви от всякога.

2. Елегантни военно-морски поли: t

Това е прекрасна и елегантна тъмносиня пола в права линия. Полата е изработена от тъкани от лен, така че е хубаво да падне и когато се сдвоите с лятната горна част с шал, може да ви накара да изглеждате изключителни.

3. Удобни праволинейни поли:

Тук идват прости черни праволинейни поли, които са идеални за официално или официално облекло. Полата предлага модерно, но професионално доверие в жената, когато се носи с бяла риза и двор на върха. Това е един от най-емблематичните видове облекло за корпоративни жени.

4. Цветна Празна Пола:

Този тип женски прави поли са идеални за жени, които имат пряко изрязано тяло, тъй като комбинацията от светли и тъмни цветове в оголена форма прави жената да изглежда гладка и бляскава. Малък прорез от двете страни го прави удобен, докато сте в движение и ви карат да изглеждате привлекателни.

5. Предни Zip Бели Прави поли:

Цветът бял кара жената да изглежда като фея и красива. Тези видове направо отрязани предни ципове с перфектен силует ще изглеждат страхотни за всякакви предстоящи дати или романтична вечеря, тъй като ви карат да изглеждате горещи и привлекателни.

6. Най-нови стилни поли:

Това е една от екстравагантните черни прави поли за всяка жена. Краищата на дъното изглеждат много впечатляващи и са едновременно впечатляващи и могат да се носят като ежедневни облекла в офиса и дори като хладно вечерно облекло.

7. Права част на предния край:

Дължината на предната част на коляното в права линия изглежда невероятно. Малките бутони под формата на украшения правят полата и носителя по-привлекателни. Този тип дамски прави поли е идеален за среща при болка или върхове с шарки.

8. Прави поли с молив:

Политата за молив придават плавен външен вид, особено когато сте в изправено положение Полата има тънък поглед и дължината се простира до коляното. Малък колан, завързан около полите, придава на жената женски и шикозен поглед и не може да попречи на хората да се възхищават.

9. Стилни дълги прави черни поли:

Тук идват най-гъвкавите и стилни дълго дълги поли за всяка жена. Полата има дантела около талията, която дава перфектно прилягане и наслоената нарязана навсякъде го прави да изглежда забележително. Правата дълга пола определено придава WOW поглед на ползвателя.

Правите поли са тези, които ви придават изискан и елегантен вид, когато сте обединени с правилни двойки върхове, туники или поли. Полите придават елегантен вид заради правия падащ и са много удобни, тъй като не са толкова стегнати като полите на молив. Правите поли са тези, които могат да се носят през цялата година и всеки сезон.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Юли 2020).

Загрузка...