Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9-те най-добри курти дизайни в Индия за 2018 година

Pin
Send
Share
Send

Освободете се от тези женски дрехи, наречени Kurtis, които са най-традиционното облекло, носено в Индия. Те са толкова удобни и лесни за носене, че повечето дами, тези дни биха искали да изберат такъв вид.

Най-добрите къри дизайни на курти през 2018 г .:

Ето някои от най-добрите 9 Кръси, които са сред варианти на дизайнерски екипи.

1. Жоржетът Право нарязан курта:

Намерете тази автентична колекция Georgette kurta, която има пълни ръкави с поразителни червени и оранжеви цветове. Обикновеният червен засенчен материал е прикрепен към отпечатан оранжев цветен материал. Този пряк дизайн на kurta е от дълъг модел и има шийна врата.

2. Червен Чикан Право Нарязан Курта:

Тази брилянтна курта се състои от отличителен копринен материал, наречен чикан, с ярки червени и бели нюанси. Този модел на курта е конструиран с помощта на прав разрез и има красиви отпечатъци над него. Този пряк дизайн на kurta е елегантно орнаментиран с черно-бяла комбинация от шиене.

3. Синьо-син шифон с правоъгълна форма

Открийте този тъмносин ситен кюрт, направен само с шифон. Това е пълен ръкав и ивици модел на границата си и ръкави. Също така се добавя към красиво проектираната работа с бродерия, използвайки бяла сребърна нишка.

4. Мека синтетична права куртка:

Добавете красота към гардероба си, като получите тези три цвята с дълга права курта. Тези оранжеви, черни и бели нюанси на курта ще се превърнат във вашето любимо облекло за най-обичаното ви събитие. Тя е с пълни ръкави с уникален отпечатан шаблон от едната страна.

5. Пълни ръкави Право нарязани дълги Kurtis:

Влудявайте се с един поглед над този черно-бял прави къси къри. Тук черният отпечатан шаблон с обозначен модел е искрящото му излъчване. Тя е с пълни ръкави и има кръстосано гърло. Използваната тъкан е чист Джорджет.

6. Отпечатан с памук прав разрез:

Обърнете внимание на този кремов цвят на прави курти с многоцветни цветни щампи. Това облекло е идеалното, което трябва да се носи в случайни случаи, които имат поразителни сини и розови нюанси в областта на шията. Тя може да бъде несъответстваща с подходящ цвят на гамаши, който е ограничен на курти.

Виж повече: Дълги курти дизайни с гетри

7. Цифрови отпечатъци:

Проверете този привлекателен модел на нов модерен дизайн. Този курти има дигитално отпечатана апликация по целия материал. Използваната тъкан е сатенен материал и има три четвърти ръкава. Типът на врата е като модел на яка и куртите не са твърде дълги.

8. Fancy копринени тъкани направо Cut Kurti:

Обновете старите си гардероби с тези най-нови колекции от дизайнери на Bollywood, направени с дълги курти. Подобрете етническия си чар с този оранжев цвят, извезан в куртки. Това ще бъде наистина специален ден с този уникален избор от колекция kurti.

Виж повече: Ръчно бродирани курти дизайни

9. Жълта и бяла права куртка:

Направете своя ден извънредно специален с този съвременен и отличителен вкус на прясно нарязана курта. Тя е направена с помощта на материала на Жоржета и има бели ивици, тъй като е самостоятелна. Това я прави уникална и необичайна, за да се носят за всякакви етнически поводи.

Може би това е официално или случайно събитие или етнически тип, тези празни кюрти и курти правят усещането за по-уверено и удобно. Те се предлагат във всички варианти на модела и също с променливи размери. Това прави повечето от жените с тази нова колекция. Вземете този тип курти, за да привлечете вниманието на вашия скъп човек.

Виж повече: Дивали Курта Дизайн

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: If I should have a daughter . . Sarah Kay (Януари 2021).

Загрузка...